Nordre Ål menighet > Artikler > Nyheter

SMASHING Nordre Ål minitensing

 

07.01.2015

 

SMASHING - For sangglade barn fra 7 - 12 år - i Nordre Ål kirke

 

Hei du som er 7 år og oppover 

 ØVELSER HVER TORSDAG  KL 18.00 - 19.30   Første øvelse høsten 2016 er 15. september

 

 

 

 


Kanskje har du vært i kirka og hørt koret Nordre Ål minitensing synge på julaften eller en annen gudstjeneste? Nå vil vi invitere deg til å bli med i koret om du vil.

Du trenger ikke være veldig flink til å synge, men det er fint om du er glad i å synge, for det gjør vi jo mye av. Vi synger litt tøffe barnesanger, også har vi med noen som spiller i band sammen med oss også. Mange av de som har gått i koret vårt har blitt flinke til å synge, også som voksne, og er nå sangere eller musikere. Vi lærer å synge i mikrofon og å opptre for mange mennesker. Det er gøy! Vi synger mest på familiegudstjenester i Nordre Ål, men av og til opptrer vi andre steder også.

 

Derfor starter opp igjen med øvelser i SEPTEMBER og JANUAR kl  18.00-19.30 i Nordre Ål kirke. Vi følger skoleruta når det gjelder fridager og ferier. Kanskje kjenner du noen som allerede går der, eller du har søsken som går der? Da vet du kanskje hvordan vi har det? Og hvis du kjenner noen som er eldre og som har lyst til å synge, så kan du også spørre dem om de vil være med. De eldste i koret går i 7.klasse. Vi leker litt på øvelsene også, tuller litt, og lærer av og til sanger på engelsk. Og så har vi pause med saft!

Hvis du har lyst er du hjertelig velkommen, og du kan si til de voksne hjemme at det koster 250 kroner i året å være med i koret. Hvis dere er flere søsken, så koster det mindre. Og de voksne kan gjerne være med på øvelsene hvis du syns det er greit. De er ofte flinke til å hjelpe til med ting også.

Muligens er det saker du eller de voksne lurer på og da kan dere ringe oss, eller sende en mail. 

FØLG OSS OGSÅ PÅ FACEBOOK SMASHING - NORDRE ÅL MINITENSING OG PÅ GD-PULS FOR MERE LØPENDE INFO
 

Hilsen Geir Ole Dahlen som spiller piano sammen med Magnus Beite på bass og Harald Sverresson på gitar.

Det er Hilde Reitan Hansen og Thea Kamfjord Eriksen som dirigerer.

Informasjon: geirole@kirkekontoret.no
Geir Ole Dahlen
97 99 13 15
 send e-post

Hilde Reitan Hansen
95 96 08 48